18 de juny a les 12 h — M|A|C Presó

Activitat gratuïta amb reserva

Més informació

Visita comentada a l’exposició de la mà de les artistes en diàleg amb Annabel Roda, periodista i redactora en cap de la revista Salvaje.

Annabel Roda (Matarranya, 1993). Graduada en Ciències Polítiques i Sociologia, es va formar com a periodista en un mitjà local alhora que engegava un projecte d’intervenció comunitària feminista amb dones de la comarca on va nàixer. Actualment, és redactora en cap de la revista Salvaje, una publicació trimestral i en paper que reivindica la pluralitat d’històries del camp espanyol desmuntant estereotips que, durant dècades, s’han anat associant a la manera de viure dels pobles. Col·laboradora regular del programa de ràdio Carne Cruda on escriu i produeix un podcast mensual sobre problemàtiques que afecten el món rural com el podcast La España vaciada, apagada o fuera de cobertura.

Reserva entrades

RELACIONAT

Exposició Pedra i plàstic

De Marta R Chust i Roc Domingo Puig, comissariada per Diana Padrón

Pedra i plàstic és una aproximació al desplegament de la tecnologia d’internet d’alta velocitat sobre el territori del Pirineu. L’exposició visualitza, des de la investigació artística, el vídeo i la instal·lació, un marc ampli d’aquesta problemàtica i proposa una lectura política de la situació travessada per les afectacions al territori, la tecnologia, la producció de paisatge, la identitat local i el capital. A més, té la voluntat de reflexionar sobre les tensions entre l’imaginari tradicional de la pedra –allò romànic, rústic, folklòric, o natural- i el plàstic -allò construït, estructurat, intervingut o artificial– on la idealització de la muntanya contrasta amb el sosteniment de la vida en aquest context.

Més informació