Festa Panòptic 2023 amb SOSUN.dance

13 de maig a les 21:30h — M|A|C Presó

Activitat gratuïta

Més informació

Festa de cloenda del Festival Panòptic 2023 amb l’actuació especial del grup d’electro-pop hi-energy SOSUN.dance i entrega dels Premis Panòptic de la Secció Oficial de Curtmetratges 2023 en les modalitats Premi del Jurat i Premi del Públic (el jurat del Panòptic 2023 està format per Alaaddine Azzouzi, Elodie Mellado, Eloi Aymerich & Elena Ponce i Xavi Sánchez).

Sobre el grup

SOSUN.dance és un batut energètic fet amb tot el que hi havia al rebost. Amb melodies que beuen de l’electro-pop més hortera dels 80, ens fa ballar marcialment al ritme d’una coreografia que demana disciplina i desinhibició a parts iguals. La seva música és el fil musical que sona durant la classe d’spinning d’aquell gimnàs on t’hi vas apuntar com a propòsit d’any nou però que no has trepitjat mai. Un so que recorda, amb certa nostàlgia, un passat on el més important era fer la migdiada abans d’una nit de festa entre setmana.

Un grup format per Estel Boada (aka Kaguda Yura) a la veu, Daniel Moreno (aka Llança Sosun) a les bases electròniques, Albert Sánchez (aka El de Cornellà) als visuals i Alex Urán (aka Nakarat Tarakan) com a ballarina. SOSUN.dance ha actuat en escenaris i festivals com el MEMEFEST (CCCB, Barcelona), el BAM (Fabra i Coats, Barcelona), el CRACK (Roma, Itàlia), BalconyTV (MNAC, Barcelona), la Sala Apolo (Barcelona), Razzmatazz (Barcelona) o la Jazzcava (Vic). A més, ha publicat els singles ‘Kamins’ (2022), ‘Croissant’ (2020), ‘Amunt, amunt, amunt!’ (2019) i ‘Makinetis Love’ (2019) amb el segell Santa Tecla Records.

Activitat gratuïta