IA: Intrusisme artificial?

12 de maig a les 19:30h — M|A|C Presó

Activitat gratuita

Informació

Parlem en torn de la Intel·ligència Artificial i les seves implicacions ètiques en els processos creatius i les polítiques de la imatge. Amb Toni Navarro i Marc Padró & Marcel Pié de Taller Estampa. Condueix Mila Rodríguez Medina.

Sobre les convidades

Toni Navarro és filòsof especialitzat en teories feministes de la tecnología. La seva recerca actual se centra en els impactes econòmics, polítics i mediambientals de la geoingeniería i la IA. Forma part del Vector de Conceptualització Sociotècnica impulsat per la unitat de Tecnopolítica de l’Institut Interdisciplinari d’Internet (IN3/UOC) i és professor en EINA, Centre Universitari de Disseny i Art (UAB).

Estampa és un col·lectiu de programadors, realitzadors i investigadors que treballen en els àmbits de l’audiovisual i els entorns digitals. La seva pràctica es basa en una aproximació crítica i arqueològica a les tecnologies audiovisuals, en la investigació de les eines i ideologies de la intel·ligència artificial i en els recursos de l’animació experimental.

Mila Rodríguez Medina és Comunicadora cultural formada en Periodisme. Especialitzada en la creació artística contemporània i els seus llenguatges, amb especial atenció a les arts en viu i la creació sonora. A més de la seva labor com a assessora cultural i comunicadora, col·labora amb projectes artístics com a assessora en pensament crític i creativitat, així com amb activitats que replantegen la relació habitual amb el públic i les seves dinàmiques.

Activitat gratuïta