Xerrada

Cap a una nova relació amb el futur

Amb Elisabet Roselló

Dissabte 26 de setembre a les 18:30h

Després de dècades amb la nostra cultura fixada en futurs distòpics i una lectura molt lineal, determinista i singular del futur, ens trobem en un punt de la història, d'emergència climàtica i nous canvis socials, on paradòxicament la mirada a l'endemà pot ser una eina de transformació social. Com podem passar d'una visió on el futur realment sembla negre, cap a una relació constructiva, alhora que realista, amb l'avenir.

 

 

Elisabet Roselló

Investigadora cultural especialitzada en noves formes de treball, tendències i transformacions socials i culturals, innovació sostenible i estudis de futurs.

Fundadora de Postfuturear, una agència en prospectiva contemporània que combina estudis de futurs, recerca en canvis i sistemes, estratègia i gestió, disseny i filosofia. També és membre de The Centre for Postnormal Policy and Futures Studies. Col·labora ocasionalment en diferents mitjans sobre tecnologia, societat i cultura, com El País Retina.

Llicenciada en Història per la UB, ha treballat com a investigadora de tendències i consultora en innovació estratègica per compte propi i en agències, consultories i a l’administració pública. També ha treballat com a assistent de recerca per a la IGOP-UAB i l’IN3-UOC, en diferents projectes a l’entorn de la innovació i les economies emergents, obertes i/o col·laboradores.

www.elisabetrosello.com