WAR FOR KEYBOARD WARRIORS

El keyboard warrior busca utilitzar el seu poder induït a la seva “arma” per tal de crear mort i destrucció (en un sentit estrictament metafòric) contra els seus enemics (altres identitats virtuals que ha trobat a Internet). En essència, el teclat (o la capacitat d’introduïr text) permet al keyboard warrior manifestar la seva autèntica naturalesa guerrera en un ambient segur i apartart, sense conseqüències a la vida real.

Paraules del director:
Un keyboard warrior és algú que va de dur online però és un covard lluny del seu ordinador. Un keyboard warrior actua amb duresa en un fòrum, a les xarxes socials o a la secció de comentaris d’un post o un vídeo. El terme és despectiu. Per cert, War for Keyboard Warriors és el meu primer curt animat. I ha estat una molt bona experiència per a mi!

Direcció: Lam Can-Zhao

País: Xina

Any de producció: 2019

Gènere: Animació

Idioma: Sense diàleg

Subtítols: —

 

EL DIRECTOR:

Lam Can-Zhao és un jove autor de cinema nascut al sud de la Xina el desembre de 1994. EL seu debut cinematogràfic com a director va ser a l’edat de 20 anys amb The dog, un llargmetratge experimental que ha estat projectat en 30 festivals de cinema internacionals i ha guanyat numerosos premis. El seu segon llargmetratge Animal world es va estrenar el 2018 al 29è Carthage Film Festival i va guanyar el premi a la millor pel·lícula al Salamindanaw Asian Film Festival. Can-Zhao també ha dirigit els documentals The day before chinese New Year (2016) i Humans on display (2018). Fins ara, els seus treballs han guanyat premis al Lebu International Film Festival, Gibara International Film Festival o al Los Angeles Chinese Film Festival, entre d’altres.