David Bravo
Arquitecte

David Bravo Bordas (Barcelona 1975) es arquitecto. Desde el año 2016, asesora a la alcaldesa de Barcelona en la implementación de una estrategia contra la gentrificación. Desde 2003, colabora con el ​Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB) como responsable de los contenidos del ​Premio Europeo del Espacio Público Urbano​, del que también es secretario del Jurado , desde el año 2010. Comisarió para el CCCB la exposición «Piso Piloto» sobre el derecho a la vivienda y dirigió para la televisión pública española (RTVE) el documental «Europa Ciudad» sobre el modelo europeo de ciudad.

Emma Fernández
Equip de programació de la Filmoteca de Catalunya

Nascuda a Barcelona l’any  1969, és llicenciada en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona. Forma part de l’equip de programació de la Filmoteca de Catalunya des de l’any 2001. Sempre ha estat vinculada al món cineclubista. Va formar part del Cineclub Fritz Lang de la Universitat Autònoma de Barcelona de 1991 a 1997 i en l’actualitat és la Presidenta del Cineclub Barcelona Espai de Cinema, de la que també és membre fundadora,  i la secretària de la junta de la Federació Catalana de Cineclubs.

Jesús González
Col·lectiu Hotel Elèctric

Nascut a Mataró a l’any 1972, és mestre i historiador de l’art que forma part del col·lectiu Hotel Elèctric encarregat de la divulgació i difusió del cinema que organitza anualment el Mercat del filmde Mataró. És director del programa de ràdio Banda Sonora i col·laborador habitual en el programa d’actualitat cinematogràfica Son al cine i al magazine Sortim? de Mataró Ràdio. Escriu crítica de cinema al mensual Tribuna Maresme i la revista cultural Crazy Friday. Ha col·laborat a La fàbrica, d’M1TV, i ha estat programador de la Mostra de Cinema de Nous Realitzadors de Mataró des de l’any 1995. És membre de l’ACCEC i ha format part dels jurats FIPRESCI dels festivals de Motovun (Croàcia) i Odessa (Ucraïna). Ha format part del Jurat de la crítica al Barcelona Gay & Lesbian Film Festival. És l’administrador de la pàgina de l’Albert Serra al Facebook. Escriu blog Mesmestimoledison. 

Gisel Noé
Cap d’Acció Cultural. Directora del M|A|C Mataró Art Contemporani