JURAT

Marta Armengou Escala
Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Durant 13 anys va ser directora del programa de cinema La Cartellera de Betevé. Actualment, forma part de l’equip de programació del Festival DocsBarcelona i és tertuliana al programa La Finestra Indiscreta de Catalunya Ràdio.
Col·labora en altres mitjans de comunicació (revistes de cinema, diaris, webs, podcasts i programes de ràdio i televisió). També participa com a conferenciant i moderadora en esdeveniments cinematogràfics, així com en diversos premis de cinema d'organitzacions professionals i associacions de la crítica de Barcelona i Madrid. Va ser presidenta de l’Associació Catalana de la Crítica i l’Escriptura Cinematogràfica i va formar part dels comitès de selecció dels Premis Feroz i els Premis Fénix de Cinema Iberoamericà.

Judith Colell
Doctora en Comunicació, Llicenciada en Història de l´Art i Certificate in Film per la Universitat de Nova York. Actualment és Presidenta de l'Acadèmia de Cinema Català, professora i Vicedegana d'Empresa a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna Universitat Ramon Llull de Barcelona. També ha estat Vicepresidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències cinematogràfiques d'Espanya 2011-2015.
Ha dirigit les premiades pel·lícules Nosotras (2001), 53 dies d'hivern (2007), Elisa K (2010), 15 hores (2021) i Positius (2008). Com a llargmetratges per a TV ha dirigit Fragments (2003), Radiacions (2012) i L'últim ball de Carmen Amaya (2014).

Pep Bras
És guionista, escriptor i periodista. Ha escrit guions per a Andreu Buenafuente (des dels seus orígens a la ràdio), Isabel Coixet (la pel·lícula Proyecto Tiempo); Santiago Segura (el curt Consumo responsable Nivel 7), Ramon Gener (This is opera) o Júlia Otero (La radio de Julia). Entre els seus últims guions hi ha la sèrie d’Amazon Prime Pau Gasol: lo importante es el viaje” i la pel·lícula Andrés Iniesta: el héroe inesperado. Com a escriptor ha publicat més de vint llibres, entre els quals destaquen El vaixell de les vagines voraginoses (premi La Sonrisa Vertical 1987), L’edat dels monstres (finalista del Premi Sant Jordi 2000) o La niña que hacía hablar a las muñecas.
També ha estat professor de novel·la a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès; de guió d’humor a la Universitat Pompeu Fabra i de Ficció seriada al Tecnocampus de Mataró.

Judith Vives Bellalta
Periodista i divulgadora cinematogràfica. És llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UAB i amb un màster en Marketing Digital i Ecommerce (EAE). En l’àmbit cinematogràfic, fa classes i tallers d’història del cinema a diferents centres, com ara Casa Elizalde, al Casal Can Gili, al Lledoner de Mollet i a l’Escola d’Història de l’Art, entre d’altres centres. Es promotora del col·lectiu Hotel Elèctric, que organitza el Mercat del Film de Mataró i col·labora en el festival Som Cinema de Lleida.
Com a periodista, col·labora amb diferents mitjans com La Vanguardia, Junior Report o la revista Valors. Anteriorment va ser directora del digital Capgròs i corresponsal del diari el País i l'agència Europa Press. També ha treballat en comunicació corporativa i en màrqueting digital.
