JURAT 2020

Gestora cultural i de continguts, en analògic o digital. Coordinadora de continguts al CCCB LAB i d’activitats al Departament de Mediació del CCCB. Amb una trajectòria vinculada a la cura de continguts, la comunicació digital i la gestió cultural, ha impulsat el blog i l’estratègia digital del CCCB LAB i la conceptualització de programes com el Bookcamp i el Laboratori d’Històries de Kosmopolis, Univers Internet o l’exposició virtual de Pantalla Global, entre d’altres. És llicenciada en Comunicació Audiovisual (URL) i Documentació (UB) i Màster en Comunicació Digital Interactiva (UVic). Actualment forma part del consell editorial de Ítem, revista de biblioteconomia i documentació del COBDC; i és membre del col·lectiu Filles d’Internet, creadores del Memefest.

Marisol López és gestora cultural i està especialitzada en l’àmbit digital. Treballa al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, on dirigeix l’Àrea de Cultura Digital a l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Els seus objectius principals són crear vincles entre cultura i tecnologia, treballar amb les empreses digitals i ajudar els sectors culturals a fer el canvi digital. Inclou totes les interseccions possibles entre els llenguatges artístics tradicionals i les eines del món digital que donen com a resultat mutacions innovadores de les formes expressives clàssiques.

Cap de producció a la cooperativa mataronina Clack. L’any 2017 es va estrenar com a cap de producció amb el documental Peiró42 i el 2018 va encapçalar la producció de Josep Palau i Fabre. Retrat cubista. També al 2018 va encapçalar la producció del programa de televisió Sona 9 per al Canal 33. L'any 2019 s'estrenà com a directora amb el documental Les Resilients, guardonat a l'In-Èdit Festival amb el premi 'Millor curtmetratge Talent Jove 2019'.

La seva experiència laboral conflueix entre el món de l'audiovisual i de la cultura. Ha treballat en diverses administracions públiques i empreses d'àmbit privat. Actualment està al capdavant de la Maresme Film Commission.