Oberta la convocatòria de curtmetratges de la 5ª edició del Festival Panòptic que tindrà lloc el maig de 2023 a la ciutat de Mataró.

Els curtmetratges presentats hauran de seguir la temàtica del Festival i tractar l'era digital en la societat. A través de l'audiovisual es vol generar reflexió, debat i coneixement entorn el moment de transformació radical que com a societat estem vivint en el context de l'era digital.
Les inscripcions dels curtmetratges es poden realitzar del 1 de desembre de 2022 al 13 de febrer de 2023 a través de les plataformes digitals:

PREMIS DEL FESTIVAL
La selecció dels curtmetratges de la Secció Oficial i de la Secció no Competitiva del festival estan basats en criteris temàtics, artístics i tècnics.

  • Premi del Jurat a Millor Curtmetratge: Un jurat oficial serà l'encarregat de premiar el millor curtmetratge seleccionat dins la Secció Oficial. La dotació econòmica d'aquest premi és de 300 € + diploma.
  • Premi del Públic: El curtmetratge guanyador seleccionat dins la Secció Oficial serà escollit pel públic assistent a la 4ª edició del Festival. La dotació econòmica d'aquest premi és de 150 € + diploma.
  • Menció Especial: Un jurat oficial serà l'encarregat de fer una menció especial a un dels curtmetratges seleccionats dins la Secció Oficial. El curtmetratge guanyador d'aquesta categoria rebrà un diploma oficial.

Participa!